5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KAPSAMINDA İFTAR DAVETİ DÜZENLENDİ
Tarih: 5.04.2022 | Okunma Sayısı: 740

5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında baromuz tarafından iftar daveti düzenlendi. İftar davetinin ardından davetin sunumunu Avukat Büşra ALTINTEN,  açılış konuşmasını ise Baro Başkanımız Avukat Mehmet Velat İZOL yaptı. Davete katılım sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 25. yılında mesleğini icra eden avukatlarımıza plaketlerini Baro Başkanımız Avukat Mehmet Velat İZOL, Baro Başkan Yardımcımız Avukat Fazilet TAŞTAN ARSERİM, Genel Sekreterimiz Avukat Müslüm BARAN, Avukat Ahmet TÜYSÜZ, Avukat Hasan AVCI,  Avukat Nahide POLAT ASLAN, Avukat Mahmut TANRIKULU, Avukat Uğur KARADAĞ ve Avukat Mehmet ÖZKAN takdim etti. Gerçekleşen plaket takdiminin ardından Baromuz Futbol ve basketbol takımına da plaketleri  takdim edildi.

İftar davetine katılan meslektaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.