TAKORAN VADİSİ GEZİSİ HAKKINDA DUYURU
Tarih: 28.09.2021 | Okunma Sayısı: 762

2 Ekim Cumartesi günü baro üyelerimiz ve ailelerine(eş ve çocuk) özel Siverek Takoran Vadisi’nde piknik düzenlenecektir. Katılım ücreti kişi başı 40 TL olup pikniğe katılmak isteyenlerin salı günü mesai bitimine kadar aşağıda numarası verilen meslektaşlarımıza mesaj olarak isim bildirmeleri rica olunur. Salı günü mesai bitiminden sonra yapılacak katılım talepleri göz önüne alınmayacaktır.
Av. Mehmet Sait Yıldırım
Av. İbrahim Halil Demir

TAKORAN VADİSİ GEZİ PROGRAMI

Saat 08.00’da baro önünden yola çıkılacaktır. Otobüste kahvaltılık ikram edilecektir. Öncelikle Takoran Vadisi’nde tekne turu yapılacak olup sonrasında pikniğin yapılacağı Nissibi Köprüsünün yanıbaşındaki mesire alanına geçilecektir. Burada ustamız tarafından hazırlanan  mangal yenildikten sonra  saat 16.00 gibi dönüş yolculuğuna başlanacaktır.