Atatürk
TBB BAŞKANI SAĞKAN’DAN BAROMUZA ZİYARET
Tarih: 11.03.2022 | Okunma Sayısı: 447

-TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan ve Baro Başkanımız Av. Mehmet Velat İzol, Şanlıurfa Adalet Komisyonu Başkanı Muttalip Yakar’ı makamında ziyaret etti.

-TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan, baromuzu ziyaret ederek meslektaşlarımızla sohbet etti, baro odasında meslektaşlarımızın sorularını yanıtlayarak TBB’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

-TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Bayram ve Baro Başkanımız Av. Mehmet Velat İzol, Staj Eğitim Merkezi’nin kurgusal duruşma eğitimine katılarak stajyer meslektaşlara kısa bir konuşma yaptılar.

-TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan ve TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Bayram, baromuzu ziyaret ederek mesleki sorunların tespitinin yanı sıra hizmet binamızda da incelemede bulundular. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı birlik başkanımıza ve birlik yönetim kurulu üyemize teşekkür ederiz.

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. ABDULLAH ÖNCEL
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.