TÜRKİYE BAROLARI KENT VE ÇEVRE HUKUKÇULARI BULUŞMASI
Tarih: 28.09.2019 | Okunma Sayısı: 1484

Baromuzun ev sahipliğinde Türkiye Baroları Kent ve Çevre Avukatları 4. çalıştay düzenlenmiştir. Türkiye Baroları Kent ve Çevre Avukatlarının küresel iklim değişikliğinin ve gıda krizinin, su, hava, toprak ve tüm yaşam alanlarının etkilendiğine dair sunumların yapıldığı çalıştaya çok sayıda meslektaşlarımız katılım sağlarken, Şanlıurfa'da bulunan sivil toplum kuruluşları ve kamuya bağlı birimler davet etmemize rağmen iştirak etmemişlerdir.

Şanlıurfa Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ronayi Paydaş'ın tarafından hazırlanan çalıştaya başta yönetim kurulu üyemiz Av. Ronayi Paydaş olmak üzere, emek veren meslektaşlarımız, Adlan Yapıcı, Hasan Murat Umut, Celaleddin Keskinbıçak, Celal eriş ve Şahin Erdem'e çok teşekkür ediyoruz.

İndirmek için aşağıdaki linke tıklayınız

ŞANLIURFA KENT VE ÇEVRE HUKUKÇULARI SONUÇ BİLDİRGESİ.pdf